sâmbătă, aprilie 20Revelion 2024 in Bucuresti
Shadow

Targul de Craciun Bucuresti 2021 are loc in Piata Universitatii

Targul de Craciun Bucuresti 2021 are loc in Piata Universitatii

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează între 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, în Piața Universității evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă – Bucharest Christmas Market.

Bucharest Christmas Market este Târgul Oficial de Crăciun al Bucureștiului, organizat anual de Primăria Capitalei, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. Aflat la cea de-a XIV-a ediție, Bucharest Christmas Market este un eveniment cu tradiție în peisajul cultural bucureștean și un brand cultural al orașului.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de public și atrage an de an turiști naționali și internaționali, fiind o destinație de neratat pentru toți cei care își doresc să se bucure alături de cei dragi de sărbătorile de iarnă într-o atmosferă de poveste, în centrul Capitalei.

Inca nu se stie daca vor fi incluse si spectacole cu muzica live.

Pentru evenimentul Bucharest Christmas Market vor exista următoarele categorii de expozanti:
A. Produse alimentare:

-Categoria A1 – Produse alimentare de tip fast – food preparate în locația târgului (food-truck)

-Categoria A2 – Produse alimentare dulci preparate în locația târgului (food-truck)

-Categoria A3 – Produse alimentare ambalate (căsuță)

-Categoria A4 – Stand de băuturi și vin fiert (căsuță)

-Categoria A5 – Stand de cafea și băuturi auxiliare (food-truck)

B. Produse nealimentare:

-Categoria B1 – Produse realizate de meșteri populari (căsuță)

-Categoria B2 – Produse realizate de artiști plastici (căsuță)

-Categoria B3 – Produse handmade (căsuță)

-Categoria B4 – Produse naturiste de îngrijire personală (căsuță)

-Categoria B5 – Produse cu specific de Crăciun, realizate de terți (căsuță)

Pe link-ul de mai jos poate fi gasita Lista expozantilor admisi/ respinsi la Targul de Craciun Bucuresti 2021.

Lista finală a expozanților declarați admiși/respinși în urma întrunirii Comisiei de Soluționare a Contestațiilor – Bucharest Christmas Market 2021

__
❗ Important: În desfășurarea evenimentului Bucharest Christmas Market, organizatorul va ține cont de evoluția pandemiei și de toate reglementările aferente impuse de autoritățile abilitate în vederea prevenirii contaminării cu virusul SARS-CoV-2.

In acelasi timp, Primaria Generala mai are în vedere organizarea unui alt târg, în locul tradițional din Piața Constituției.

 

Conform primarului general al capitalei, primaria este în discuții pentru închirierea către un operator privat care să organizeze târgul de Crăciun din Piața Constituției.

Astfel, in acest an vor fi organizate doua targuri de Craciun in centrul Bucurestiului, la care vor putea participa exclusiv posesorii de certificat verde.

1 Comment

  • […] Bucharest Christmas Market este Târgul Oficial de Crăciun al Bucureștiului, organizat anual de Primăria Capitalei, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. Aflat la cea de-a XIV-a ediție, Bucharest Christmas Market este un eveniment cu tradiție în peisajul cultural bucureștean și un brand cultural al orașului. […]

Comments are closed.