joi, aprilie 18Revelion 2024 in Bucuresti
Shadow

Caravana Coca-Cola se intoarce in Bucuresti

Caravana Coca-Cola se intoarce in Bucuresti pe 14 decembrie, la Târgul de Crăciun din Piața Constituției si poata fi gasita acolo pana pe 16 decembrie, alaturi de Mos Craciun… Mos Craciun va ajunge in Bucuresti pe 14 decembrie, la ora 18, cu Camionul Coca-Cola care va fi parcat la Targul de Craciun si va putea fi vizitat pana pe 16 decembrie, in Piata Constitutiei.

In perioada 14-16 decembrie, Caravana Coca-Cola este in Piata Constitutiei intre orele 11-13 si 17-22.

Pe 3 decembrie Caravana Coca-Cola 2018 a pornit si, intre orele 19-20, camioanele Coca-Cola au putut fi intalnite pe traseul Piata Victoriei – Piata Romana – Piata Unirii.

Gasiti mai jos unul dintre filmele publicate pe Facebook si filmul oficial Coca-Cola…

 

Programul Caravanei Coca-Cola 2018 poate fi gasit mai jos:

Caravana Coca Cola 2018

În acest an, campania în jurul căreia se creează magia Crăciunului este un îndemn binevenit: #FiiTuMosu . În ideea că lumea are nevoie de cât mai mulți Moși Crăciuni, Coca-Cola ne invită pe fiecare dintre noi să facem fapte bune, dintre acelea care ne sunt la îndemână în fiecare zi.

Iar pentru că faptele bune sunt contagioase și îi pot inspira și pe ceilalți, cei care participă în campania lansată sunt invitați să posteze pe rețelele de socializare (Facebook sau Instagram) faptele bune pe care le fac, alături de #FiiTuMosu.