Cele mai interesante oferte de Revelion!

Revelion 2019 „La Nasu” ALL INCLUSIVE

Revelion 2019 „La Nasu” ALL INCLUSIVE

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!
Vino alături de noi la Restaurant La Nasu, începând cu ora 21:30, să petreci noaptea dintre ani cu un meniu ales, într-un decor cu totul nou, într-o ambianță plăcută, întreținută de muzică live.

———————————————————————-

Adresa: Calea Crangasi Nr.29 (intersectie cu str. Alexandru Ivasiuc), Sector 6

Telefon: 0728.984.754 / 0728.984.755

www.lanasu.ro

MENIU REVELION 2019

PRET MENIU: 339 RON/PERSOANA
PRET MENIU COPII: 239 RON

———————————————————————-

  • Meniu bogat traditional romanesc!
  • Snack Mix & Tort Festiv
  • Open Bar Bauturi Alcoolica & Non Alcoolice
  • Muzica Live

Meniu Revelion 2019

Despre Restaurant

Restaurantul „La Nasu” are o traditie indelungata in domeniu: in anul 1972 s-a deschis restaurantul Crangasi ce avea sa devina in anul 1996 Restaurant “La Nasu” Bucuresti. Noi acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti. Restaurant La Nasu Bucuresti acorda o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti.

Restaurantul La Nasu dispune de un salon cu o capacitate de aproximativ 180 de locuri, o braserie de 100 de locuri, un salon de 60 de locuri, si terasa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 340 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de nunti, botezuri, mese festive, petreceri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, parastase, comemorari, zile onomastice, banchete, conferinte. Salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aerul.

Salonul, braseria si terasa sunt puse la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi incepand cu ora 8:00 pana la ultimul client.

Va asteptam sa savurati delicioasele preparate din bucataria traditionala romaneasca si bucataria interantionala.

Pentru organizarea de evenimente festive va punem la dipozitie unul din meniurile noastre, sau putem crea un meniu personalizat pe baza sugestiilor dumneavoastra.

Restaurant La Nasu Bucuresti dispune si de un serviciu de catering cu preparate intotdeauna proaspete si de calitate.